Uudenlaisia ajatuksia kierrätykseen.

Scanding on kierrätyksen laiteratkaisujen toimittaja Suomessa ja Ruotsissa.
Perinteisen laitemyynnin sijaan lähtökohtanamme on tarjota kokonaispalvelua, joka sisältää optimoitujen kierrätys- ja tilaratkaisujen laitetoimitusten lisäksi niiden ylläpitosopimuksen sekä rahoituksen. Näin asiakas saa kauttamme kuukausihintaisen palveluratkaisun kierrätykseen. Laitteet pysyvät kunnossa ja ajan tasalla. Lisäksi aikaa säästyy, kun palvelut tuottaa yksi kumppani usean toimijan sijaan.

scanding kierratystunnus

Kartoitamme, mitoitamme, toimitamme.

Tuotamme asiakkaidemme kierrätyspalvelut kokonaisvaltaisesti – kartoitamme materiaalivirrat, suunnittelemme ja toimitamme palvelupisteiden tekniset ratkaisut juuri tiloihin ja tarpeisiin oikein mitoitettuina, sekä kannamme vastuun pisteiden toimivuudesta. Suunnittelemme laadukkaan ja toimivimman ratkaisun hyödyntäen omia ja yhteistyökumppaniemme tuotteita.

Tuotevalikoiman laajuuden lisäksi Scandingin vahvuutena on erinomainen palvelukokemus, joka koostuu laajasta kierrätysratkaisujen kokonaistarjonnasta, nopeasta vasteajasta sekä luotettavasta asiakaspalvelusta toiminnan kaikissa vaiheissa. Kahdenkymmenen vuoden kokemus vähittäiskaupan kierrätysratkaisuista on tehnyt meistä luottokumppanin, joka tuntee ja tietää asiakkaiden kierrätyshaasteet. Lisäksi pitkä yhteistyömme korkealaatuisten laitetoimittajien kanssa takaa varmat ja kustannustehokkaat ratkaisut eri tarpeisiin.

Kumppanimme edustavat Euroopan ykköstoimijoita.

Olemme toimineet yli 20 vuotta yhteistyössä Euroopan merkittävimpien laitevalmistajien kanssa. Olemme asentaneet yli 1000 laitetta. Teemme yhteistyötä pullopalautusautomaattien toimittajan Diebold Nixdorfin, paalainvalmistaja HSM:n ja puristinvalmistaja Pöttingerin kanssa.

Diebold Nixdorf logo
HSM logo
Pöttinger logo

Poikkeuksellinen palvelukonsepti juuri sinun tarpeisiisi.

Kumppanuuden edut

Normaalisti vähittäiskaupan kierrätystoiminnoista vastaavat useat eri toimittajat. Tämä tarkoittaa, että tiloissa vierailee useiden eri yhtiöiden henkilöitä. Se vie kauppiaan aikaa ja muodostaa myös turvallisuusriskin. Kokonaiskumppanuus Scandingin kanssa tarjoaa yhden kumppanin toimesta kierrätyksen laiteratkaisut sekä laitteiden huoltopalvelut, kuten asennukset, korjaukset, muokkaukset ja vuosihuollot.

Scandingin kierrätysratkaisut ja niille varatut tilat sekä laitteiden huoltotoiminnot suunnitellaan tukemaan asiakkaan kokonaistoimintoja. Näin yksi yhteistyötaho, joka tuntee kohteen kierrätysprosessit kuin omat taskunsa, takaa asiakkaalle optimaalisen toimivuuden, turvallisuuden ja ennakoitavuuden. Kokonaiskumppanuus kanssamme säästää aikaa, kustannuksia, sekä lisää turvallisuutta ja kierrätystoimintojen tehokkuutta.

Toimintamalli mahdollistaa asiakkaalle yhden kumppanin kanssa toimimisen edut

Kartoitus

Tutustumme asiakkaan tiloihin ja toiminnan volyymeihin.
Pohdimme kohteen tarpeita
käyttäjän näkökulmasta.

Suunnittelu

Laadimme asiakkaan toimintoja
parhaiten tukevat ratkaisut aina laitteista
niiden ylläpitoon.

Asennus

Toimimme antamiemme lupausten mukaisesti. Opastamme ja ohjaamme. Esimerkiksi uusien laitteiden käyttöönoton yhteydessä opastamme henkilökuntaa.

Huolto

Seuraamme laitteita etänä.
Pyrimme ennakoimaan huollot ja välttämään katkoksia toiminnassa.
Hoidamme kaikki tarpeelliset
huollot kerralla.